Mogelijkheden

Het kan en mag nóg gekker, wat ons betreft:

Bijna geen feestje kan ons te gek gaan, als het gaat om nog meer lol, plezier, grappen en nog meer schik. Alleen lawaai en geluidsoverlast moeten we wel zo beperkt mogelijk houden!.

Hoe we dat doen?

U als organisator van een personeels- of familiefeest komt aan op het tijdstip, zoals met u is besproken met het reserveren. Het liefst komt de hele groep tegelijk binnen, dus buiten of in de garderobe even verzamelen, tot (bijna )iedereen er is. U als organisator meldt zich bij de bar of bediening. U geeft aan dat u komt voor een feest vandaag voor de familie……………(of personeelsfeest van………….).

Op dat moment zal u worden verteld dat het feest niet voor vandaag in onze agenda geboekt staat, maar voor morgen. U weet wel beter, maar uw mede gasten niet. Nu wordt het spannend.

Sommigen zullen wat boos gaan reageren, dat mag, wij zijn dat wel gewend van de vorige keren. Toch zullen we nu een oplossing moeten bedenken, want alle gasten hebben er voor vandaag op gerekend om te feest te vieren. Wij zullen in ieder geval snel koffie zetten en er is ook wel gebak in huis, maar die is eigenlijk bestemd voor de partij van vanavond, maar dan halen we wel weer nieuwe.

Na de koffie: U kunt met de groep even gaan wandelen, u kunt gaan stokwandelen, misschien kunt u zelfs de radiovossenjacht doen, want die mensen zijn er toch toevallig voor een andere groep die om…..uur komt.

Tijdens jullie wandeling zullen wij proberen om nog een serveerster en een kok op te roepen die net toevallig vandaag vrij zijn. Als jullie gaan (stok) wandelen komt er heel toevallig een huifkar aanrijden. U houdt hem staande en vraagt of jullie niet een rondje mee kunnen rijden, omdat er bij Het Boskamp iets mis is gegaan met de boeking.

De koetsier heeft toevallig wel een uur over, want hij hoeft om ……..uur pas in Heino te zijn. Nu volgt er een rondrit van een uur.DSC01274

Onderweg zal de huifkar door één van onze medewerk(st)ers staande worden gehouden: wij vonden het zo sneu voor jullie dat alles is misgegaan en schuift een grote pan met soep en stokbrood met kruidenboter de huifkar in.

Na de soep: 1. Verder met de huifkar 2: of wandelen 3: of stokwandelen.

Onderweg is er nog de mogelijkheid voor een borrelstop. Daarna zullen de Nordic stokken worden ingenomen en de gasten krijgen er dan een rollator voor terug.

Al lachend gaat de stoet dan het laatste stukje naar het Boskamp. De gasten krijgen het gevoel dat ondanks alles, het toch nog is goed gekomen. Eindelijk is het dan tijd voor een welverdiende consumptie bij aankomst. Lekker!

Na verloop verschijnt er een serveerster met een niet al te leuke mededeling:
We hebben wel alle ingrediënten voor het eten, maar: de kok is niet te bereiken!
De enige oplossing is: hoe vervelend ook alles is verlopen, dat jullie zelf maar een koudbuffet in elkaar moeten fabriceren.

DSC05831Iedereen wordt op dat moment een koks-muts en een koks-jas aangeboden en zal vriendelijk worden verzocht om naar de keuken te gaan om daar goed de handen te wassen en te ontsmetten. Vervolgens gaan jullie met z’n allen een buffet in elkaar zetten. Wij van het Boskamp zullen ondertussen het reuzegourmet al vast klaar zetten, want volgens ons hebben ze honger, want het koude buffet incl. het brood(af)bakken is binnen een half uur al klaar.

Dan komt het allemaal toch nog goed. Het gebeurt regelmatig dat we de gasten vóór ze gaan vertrekken, nog moeten vertellen dat alles in scène gezet is.

Maar de lol is er absoluut niet minder omgeweest, in tegendeel.

 

Bovenstaande is ideaal voor groepen van 10 tot 120 personen.
Bij grote groepen maken we in overleg met u combinatie buffetten. Wij gaan jullie écht verrassen!

Andere opties voor foute boeking.
Aankomst koffie,
Overleg wat nu?

 1. Voorstel radiovossenjacht of Fox of Oring of konijnenjacht.
  Want de organisator is net klaar met een groep, Wil net weg gaan, mogelijk kan hij
  jullie nog helpen. Wel zelf zaklampen meebrengen als het donker is. Na terugkomst borrelen.
  Een koksbuffet of Bourgondisch eten. Gelukkig zijn de ingrediënten wel in huis.
 2. Bij aankomst koffie met…. Overleg; Voorstel allemaal klompen aan (met dikke sokken) We gaan een klompasloop doen. We kunnen onderweg nog een borrel verzorgen en zelfs
  een rollator voor het laatste stukje. Na terugkomst borrelen. Een koksbuffet of Bourgondisch eten. Gelukkig zijn de ingrediënten wel in huis
 3. Bij aankomst koffie met…. Overleg; klootschieten Na terugkomst borrelen. Een koksbuffet of Bourgondisch eten. Gelukkig zijn de ingrediënten wel in huis. Of Bourgondisch eten.
 4. Bij aankomst koffie met…. overleg; wandelen (via een routebeschrijving) Na terugkomst borrelen. Een koksbuffet of Bourgondisch eten.
  routebeschrijving we hebben div.routes van div. lengtes)
  Gelukkig zijn de ingrediënten wel in huis.
 5. Bij aankomst koffie met.'”Overleg wandelen. Toevallig komt er een huifkar, rondrit. Soep in buffetvorm onderweg. En vervolgens een radiovossenjacht. Na terugkomst borrelen. Een
  koksbuffet of Bourgondisch eten. Gelukkig zijn de ingrediënten ook dit keer wel in huis.
 6. Bij aankomst koffie met Overleg. Voorstel een kompasloop
  Na terugkomst borrelen. Een koksbuffet of Bourgondisch eten.
 7. Bij aankomst koffie met………… voorstel h[fkar bellen. Vervolgens met de huifkar naar de Open tuinen van de Fam. Veldman. Na 3 kwartier vertrek met deze kar naar de
  Zandwijkerallee, daar soep in buffetvorm. Vervolgens nordic walking,
  borrel, rollator, borrelen bereiding koksbuffet en eten.
 8. Als bovenstaand maar dan geen soep maar een borrel en dan
  een dropping Na terugkomst borrelen. Een koksbuffet of
  Bourgondisch eten.
 9. Bij aankomst koffie met………… Voorstel wandelen
  Vervolgens de rollator dan een borrel onderweg (of soep in buffetvorm)
  Vervolgens een dropping. Een koksbuffet of Bourgondisch eten.
 10. Bij aankomst koffie met………… Voorstel een klompentocht
  (dus allemaal op klompen)met behulp van een foto route Na
  terugkomst borrelen. Een koksbuffet of Bourgondisch eten. De mogelijkheid bij deze is onderweg een borrel en daarna de rollators in te zetten.
 11. Bij aankomst koffie met………… Overleg: doe eens gek: een blote voetentocht. Bij terugkomst voeten afspoelen met koud
  water. Borrel gaat er nu wel in. Met je eigen schoenen aan mogen jullie zelf een koksbuffet voorbereiden.
 12. Dit is ook aan te bevelen en zeer geslaagd Bij jubileum of ander familiefeest nodigt u uw gasten thuis (of andere willekeurige plek) uit op een bepaald tijdstip. Zorg dat de deur
  dicht blijft, want er staan 1 of meerdere huifkarren bij u voor de deur. U gaat per huifkar (via prachtige landweggetjes) richting het Boskamp. Onderweg kunnen wij nog voor verrassingen
  zorgen een borrel of soep. De keuze laatste stukje wandelen of met de huifkar of met een rollator. Bij aankomst borrelen, vervolgens koksbuffet of Bourgondisch eten. Wij zorgen dat er op een afgesproken tijdstip een touringcar gereed staat voor jullie terug weg. Ditalles is heel betaalbaar.
 13. Voor groepen vanuit Oud- en of Nieuwleusen, u gaat wandelen (of stokwandelen)de stuw over. In Vilsteren staat een huifkar gereed. Onderweg een stop voor soep en of een borrel.
  Mogelijk een rollator voor het laatste stukje. Na terugkomst borrelen. En koksbuffet of Bourgondisch eten. Gelukkig zijn de ingrediënten wel in huis. U kunt of met de huifkar of met een besproken touringcar gezamenlijk terug.